NU

NU vreau sa cred ca oamenii pot uita atat de usor si atat de repede cat de aproape au fost, in urma cu 8 ani, de o dictatura condusa chiar de mentorul celui care astazi incearca sa construiasca o copie.

NU vreau “liniste” pentru ca un grup mafiot sa poata controla tot ce misca in tara asta fara sa-i fie teama de “zgomot”. Si nu vreau “linistea” pe care mi-o propun urmasii celui care chema minerii in Bucuresti “sa faca ordine”.

NU vreau ca un turnator sa ranjeasca satisfacut ca a manipulat o tara intreaga si ca a scapat de puscarie cu ajutorul slugilor de pe plantatie si al celor pe care si le-a infipt in functii inalte din stat.

NU vreau sa fiu facut de rusine peste tot in lume de un prim-ministru copy/paste si de un presedinte care n-a reusit in 52 de ani sa faca nimic demn de pus in CV. Si nu vreau sa fiu vazut din nou, atunci cand plec in vacanta, ca venind dintr-o tara anormala, al carei loc e mai degraba in Uniunea Sovietica decat in Europa.

NU pot sa fiu de acord cu oamenii carora ura inoculata zi de zi, ani la rand, de un urias mecanism de propaganda, le intuneca ratiunea.

NU vreau ca declaratia de independenta a justitiei, proclamata pe 20 iunie anul asta, sa poata fi stearsa prin decretul unui chiulangiu care se crede presedinte.

NU vreau sa traiesc intr-o tara in care politicienii lanseaza la adresa ziaristilor incomozi acuzatii nefondate care sa le ameninte carierele. La fel, NU vreau sa-mi fie teama ca poti fi ridicat intr-o zi de pe strada sau ca ti se poate inscena ceva daca scrii impotriva celor de la putere. In 2004 imi era. Acum incepe sa-mi fie chiar mai mult ca atunci.

NU vreau ca minciunile pe care ocupantii celor mai importante functii ale statului le imprastie la fiecare declaratie publica sa devina “normalitate”. Tot asa cum nu vreau sa devina “normalitate” incalcarea oricarei legi si dispretul fata de orice principiu democratic.

NU vreau sa le permit acestor indivizi sa foloseasca dreptul meu de vot pentru a-si legitima puciul.

Din toate motivele astea, pentru prima data in aproape 20 de ani, maine NU MERG LA VOT.

 

2014-11-06T06:23:51+03:0028 July 2012|Categories: GANDURI|Tags: , , , |2 Comments

2 Comments

  1. butnaru 2 August 2012 at 1:07 AM - Reply

    da, cred ca m-au si ingropat intre timp, in mintea lor. atat doar ca mintea lor n-are prea multe legaturi cu realitatea.
    anyway, daca tot sunt mort, ia sa nu-mi mai ceara sa platesc impozite: sa le plateasca aia pe care ii considera ei “vii”. din pacate pentru ei, votantii socialistilor sunt fix aia care nu-s in stare sa plateasca impozite, ci primesc ajutoare din impozitele platite de altii.

    dincolo de asta, eu ma intreb: daca n-ai fost inregistrat la recensamant (pentru ca l-ai boicotat, de exemplu), existi? cred ca intrebarea asta il macina pe copy/paste (ma rog, l-ar macina daca ar avea bucata aia de creier responsabila cu notiunea de bun-simt): pe de o parte sustine ca doar aia de la recensamant exista, pe de alta parte isi da seama ca nu exista pentru ca a refuzat sa fie contorizat la recensamant. trebuie sa-i fie tare greu sa vada in fiecare dimineata in oglinda un cadavru. aproape ca mi-e mila de el. cred ca asta e si motivul minciunilor pe care le debiteaza de parca ar fi Sova: in el exista doi indivizi – unul care spune ceva la Bruxelles si altul care spune altceva in Romania, unul care spune ceva intr-o zi si celalalt care spune o chestie complet opusa in ziua urmatoare. ramane sa stabileasca intre ei care-i viu si care-i mort.

  2. Tibi 1 August 2012 at 12:56 PM - Reply

    si tu esti bre mort, putrezit, ca si mine? asta mi se pare cel mai delicios “cine nu ne voteaza, e mort, nu exista”

Leave A Comment

4 × 1 =

Advertisment ad adsense adlogger