Identify an enemy. Instill fear. Rule.

Sheep will obey silently. Fuck them all.

UPDATING AS THE WORLD GOES DEEPER

1. Apoi oile se vor bucura nespus atunci cand primesc dreptul de a umbla prin curtea penitenciarului fara bilet de voie (doar pentru munca, mind you – distractia nu face parte din programul detinutilor). Chiar si botnita li se va parea normala.

Iar stapanii oilor vor interpreta legea cum vor ele (vezi articolul referitor la redeschiderea teraselor), iar oile vor aplauda in continuare. Pentru ca asa-s oile.

13.06.2020
Ca o coincidenta, exact atunci cand guvernul se chinuie sa obtina prelungirea starii de penitenciar national, creste in statisticile aceluiasi guvern numarul infectatilor si mortilor. Cat de convenabil!

16.06.2020
Si pentru ca absurditatea interdictiei de a circula noaptea (cand, se stie, virusii si mosnegii sunt mai activi ca nicicand) sa nu ramana singura, oamenii se pot aduna in biserici (unde sigur poate fi mentinuta distanta de 1.5 metri intre oameni, lol), dar nu se pot aseza la masa in restaurant (unde ar fi, more or less, aceleasi reguli ca pe terasa din fata restaurantului). Da, da, am inteles, “restrictiile trebuie ridicate treptat” – unde “treptat” inseamna “dupa cum credem ne ajuta in sondaje”, nu “dupa cum dicteaza logica si – oh, da! – recomandarile expertilor, alea aduse ca argumente de zeci de ori pe zi”.

08.07.2020
Arafat (unii il scriu cu h, nu stiu de ce), individul ala pe care il suspectez ca si-ar dori ca povestea asta sa dureze la nesfarsit doar ca sa arate el cat de indispensabil e pentru tarisoara (desi si-a atins de mult limita incompetentei), pare ca e intr-un continuu concurs de idei tampite cu el insusi. De altfel, sunt convins ca tot el a fost ala care a bagat in regulile din timpul starii de urgenta si interdictia de circulatie pe timpul noptii – o masura foarte inteligenta si logica, pentru ca se stie ca noaptea mosnegii si virusii sunt mai activi ca oricand. M-am mirat la vremea respectiva ca nu ne-a obligat si sa stingem luminile dupa ora 22, ca sa fie tabloul complet (cum, n-a gasit el studiul ala care arata ca virusul e atras de lumina, ca tantarii? ciudat).
Acum ne zice sa purtam masca daca mergem in vizita la prieteni. Presupun ca si daca vizita se produce cu prilejul unei aniversari, tot asa ar trebui sa stam, dupa mintea lui. Ne asezam in jurul unei mese (goale, evident, ca bautura si mancarea ar fi inutile), vorbim doua minute despre vreme, ii spunem omului LMA, nu ne atingem, bineinteles, si plecam acasa, bucurosi ca am petrecut o aniversare de neuitat, dupa noul model social pe care si-l doresc “inteligentii” vremurilor actuale. Bravo, Arafat, ai castigat concursul, poti sa te opresti oricand.

2020-07-09T16:54:12+03:00 4 May 2020|Categories: ENERVARI|Tags: , , , , , |2 Comments

2 Comments

 1. pacostea 14 June 2020 at 8:36 PM - Reply

  – Nu am ştiut că ai ieşit din Hattrick! Hai noroc cu o bere rece! Paco X

  • butnaru 16 June 2020 at 10:30 PM - Reply

   social distancing (ca asta-i noua religie, nu?), my style :D. mi-am inchis (intr-o forma sau alta) cam toate conturile de gaming/social care imi consumau – complet inutil – foarte mult timp.
   cheers!

Leave A Comment

13 − 7 =

Advertisment ad adsense adlogger