Ce se intampla aici

/Ce se intampla aici
Ce se intampla aici2021-01-30T16:20:54+03:00

Aici scriu eu. Despre locurile prin care umblu, despre ideile care imi trec prin cap, despre ce imi place, despre ce nu-mi place, despre ce mi se intampla, despre ce vad si aud. Un fel de blog, altfel spus. Cu diferenta ca n-o sa scriu in fiecare zi: spre deosebire de altii care, chiar daca n-au ceva important de transmis lumii la fiecare 24 de ore, au grija sa mai scrie cate o prostie (de parca ar avea o norma de indeplinit… sau mai stii?), eu o sa mai adaug un paragraf sau o pagina doar atunci cand o sa cred ca eu insumi nu m-as plictisi citind.

Initial am vrut sa fac doar un “travel blog”, in care sa-mi povestesc plimbarile facute cu masina prin diferite tari. O chestie cu functie “utilitara”, ca poate mai vor si altii sa faca la fel si nu le strica sa afle “tips & tricks” inainte de a pleca la drum. Dupa care ideea a evoluat: sa povestesc si despre locurile in care ajung altfel decat la volan, sa pun si link-uri catre site-ul cu fotografii de calatorie (www.gabrielbutnaru.ro, pentru cine n-a aflat inca de el), sa scriu si despre alte lucruri in afara de calatorii… the sky is the limit.

Aici sunt publicate pareri personale – si subliniez cuvantul asta: personale. Nici un articol, indiferent ce contine el, nu implica in nici un fel institutiile pentru care lucrez sau am lucrat vreodata, cele pe care le conduc sau le-am condus, firmele sau oamenii care au relatii de business cu mine, prietenii sau familia mea. Never ever. Sunt sertare separate, iar cine face legaturi intre ce spun eu aici si activitatea mea profesionala e fie prost, fie rau-voitor. In oricare dintre aceste cazuri, existenta sa pe planeta nu ma intereseaza.

Evident, oricine poate comenta ce scriu. Atat doar ca aici nu e democratie: o sa sterg imediat orice comentariu care ma enerveaza. Period. Accept dialogul, dar nu am timp si nici chef sa ma cert cu unii sau altii pornind de la cine stie ce chestie scrisa de mine aici. Asta e locul in care scriu eu ce-mi trece prin cap si nu vad de ce as accepta sa fiu contrazis pe o tema sau alta. Cui nu-i convine ceva din ce spun, sa-si faca propriul blog in care sa-si expuna propriile pareri. As simple as that :-).

Din cate am vazut, de obicei intr-o pagina ca asta oamenii se prezinta. Well… I’ll skip this :)). Presupun ca ma cunoasteti (unii, cel putin), pentru restul exista Google. Si oricum, inevitabil o sa mai spun cate ceva despre mine pe aici :-).

Lectura placuta! :)

Advertisment ad adsense adlogger