About my dream

Traiesc un vis. Nu l-am visat niciodata; mai mult decat atat: n-am crezut ca poate exista. Si totusi, s-a intamplat sa-mi apara in viata. Si sa-mi schimbe viata.

Acum cateva zile spuneam undeva ca I fly to it. Un pic mai tarziu, ca ma intorc acasa cu el. Acum il tin in brate si n-am de gand sa-i mai dau drumul. De fapt, cred ca asta e scopul randurilor pe care le scriu acum: sa spun ca n-am de gand sa-i mai dau drumul. Sa le spun asta celor care inca n-au aflat si celor care inca mai cred sau spera ca ultima propozitie din primul paragraf nu exista. Ei bine, exista.

I’m out of my past. Cu bunele si cu relele lui, ramane in urma. It’s history. Get used to it.

I’m building a future. Si oricine ar incerca sa impiedice asta o sa se trezeasca ingropat in temelie. This is a joke. Or not :D. Azi s-a inscris unul pe lista. Consider yourself tinta bust nr. 6. Sooner or later, o s-o pun la colectia de trofee: promit minimum 3 decari. Rather sooner than later :D. Iar daca mai sunt doritori, lista e deschisa. Eu am timp, fabricile de munitie functioneaza.
…M-am hotarat: this is not a joke.

Visul asta are si un nume: Sorana. A dream come true. Un vis cat o viata. 2000 de ani, cu posibilitate de prelungire. A.k.a. forever and a day. Again, get used to it.

P.S.: Comentariile nu sunt permise, sorry. It’s a statement, not an article. Randurile astea spun tot ce ar mai fi trebuit spus, pentru oricine ar mai fi trebuit sa spuna. Please also try to avoid phone calls, e-mails, sms-es, ym messages, gossips & shit. We don’t give a fuck about.

2014-11-06T05:54:18+03:0028 August 2009|Categories: GANDURI|0 Comments
Advertisment ad adsense adlogger