Matematica pentru chiulangii si plagiatori

Buuun, hai sa presupunem ca e asa cum sustin astia doi, Copy/Paste si El Lider Minimo, si anume ca romanii care stau prin alte tari trebuie scosi de pe listele permanente pentru referendum.

Iar acum sa presupunem ca toata lumea se prezinta la vot. Trebuie sa facem si presupunerea asta, pentru ca legea nu functioneaza pe baza unor principii de genul “las’ ca stim noi ca oricum nu voteaza toata lumea”: legea pleaca de la prezumtia ca toata lumea ar putea veni la vot.

Si acum sa numaram.

Si sa ne crucim. Pentru ca avem o prezenta de 100% plus cateva zeci de mii de oameni – romanii de mai sus, aia pe care tocmai i-am scos de pe liste. Astfel incat, brusc, descoperim ca intrebarea de la referendum a fost respinsa sau aprobata cu votul a 110% din populatie. Ba chiar 140%, daca se ocupa tot Dragnea de organizarea activitatii primarilor uslasi. Cool, nu-i asa? Nu, chiar nu-i asa. E aberant.

Pe acelasi principiu, Nulitatea Interimara ar putea fi aleasa cu votul a 110% (sau 140%) dintre cetateni. O performanta remarcabila, sa recunoastem, fata de cele 9159 de voturi obtinute ultima oara. Cred ca, daca s-ar intampla una ca asta, o zi intreaga ar topai in fata oglinzii si si-ar aranja frizura cu manutele alea cu care vorbeste engleza. Nu vreau sa-mi imaginez cat de repede si-ar schimba iar poza de pe facebook.

Maimuticile lui Felix sa stea jos, nota 2.

2014-11-06T06:24:14+03:0015 August 2012|Categories: GANDURI|Tags: , , , |0 Comments

Leave A Comment

fourteen − two =

Advertisment ad adsense adlogger