Obama a scutit o eleva de la scoala. A se scuti!

O stire de pe Mediafax ne anunta azi ca Barack Obama (il stiti, individul ala care nu poate manca paine de secara fara riscul de a se auto-accidenta si care a fost recent – sau inca mai e? – personajul principal al unei imense campanii de marketing, la fel ca Beckham pentru Gillette, dar cu alte rezultate) a scutit de la scoala o fata care venise impreuna cu tatal ei la un fel de manifestare politica. Pe scurt, a scris pe o hartiutza “Va rog sa scuzati absenta lui Kennedy, este cu mine – semnat Barack Obama”.

Vaaai, ce frumos! Cata grija are minunatul presedinte american de viitorul tinerei generatii, garantand cu semnatura sa (n-ar fi fost mai util sa si-o puna pe Protocolul de la Kyoto, de exemplu?) ca eleva in cauza n-a facut nimic rau, pentru ca nu cumva viitoarea ei cariera in slujba drapelului rosu-alb-albastru cu stelute sa-i fie pusa in pericol de o absenta nemotivata la ora de geografie! Cat de induiosator! …Serios?! Ia hai sa incercam un exercitiu: sa ne imaginam ca pe eleva n-o cheama Kennedy, ci Mihaela, ca nu invata in Wisconsin, ci in Vaslui, ca a participat intr-adevar la o intalnire politica, dar ca semnatarul biletelului de invoire nu se numeste Barack Obama, ci Traian Basescu.

Sa se calculeze cate zile ar fi vorbit 20 de “analisti” despre “imixtiunea politicului in actul de educatie”, despre “pornirile dictatoriale ale sefului statului”, despre “populism si demagogie”, despre cum “nu se cuvine”, “nu e normal”, “e la limita Constitutiei” etc. etc..

Pentru nota 10: sa se calculeze cate bale ar fi revarsat pe aceasta tema cateii isterizati din ograda motanului.

Mai auziti pe cineva rostind cuvantul “induiosator”?

2017-06-08T00:04:56+03:0012 June 2009|Categories: ENERVARI|Tags: , , |1 Comment

One Comment

 1. Claudia Serbanescu 13 June 2009 at 2:45 AM - Reply

  Sa citim pe roluri, zic. :))
  Ipingescu: Bravos, ziar, domnule! Asta stiu ca combate bine.
  Jupan Dumitrache: Apoi nu-i zice lui degeaba “Vocea patriotului nationale”!…Ia citeste.
  Ipingescu: (…) “Amicul si colboratorele nostru R.Vent., un june scriitor democrat, a carui asinuitate o cunoaste de mult publicul cititor, ne trimite urmatoarea prefatiune a unui nou op al sau. I dam astazi locul de onoare, recomandand cu caldura poporului suveran scrierea amicului nostru. Republica si Reactiunea sau Venitorele si Trecutul. ‘Democraţiunea romană, sau mai bine zis ţinta Democraţiunii romane este de a persuada pe cetăţeni, că nimeni nu trebuie a mânca de la datoriile ce ne impun solemnaminte pactul nostru fundamentale, sfânta Constituţiune…'”…
  Si sa tot radem :))
  Si sa aplaudam. Bun articol. Si nervos. Felicitatiuni!

Leave A Comment

1 + 18 =

Advertisment ad adsense adlogger