Un guvern pe gustul meu

O sa ti se para ciudat, dar mie imi place si al doilea guvern pesedist din ultima jumatate de an. Ba chiar mai mult decat primul. Iar daca peste 6 luni i.c.d.* Dragnea o sa puna unul si mai prost, o sa-mi placa si mai mult. Sa-ti explic de ce:

Daca o lasi in pace, Romania n-are cum sa se mai faca vreodata bine. E ca o casa de-aia din evul mediu infestata cu ciuma, pentru care singura solutie era arderea din temelii. Atat doar ca, de data asta, ciuma e rosie, iar legea pedepseste incendierea. In rest, molima e atat de raspandita incat nimic natural n-o mai poate vindeca. Si asta pentru ca virusii nu-s doar gasca de incompetenti/hoti/amandoua simultan care alcatuieste coalitia pesede + Anton zis si Sluga Hotilor, ci toti aia care i-au votat si care au doar doua trasaturi dominante, ambele daunatoare ecosistemului: sunt foarte, foarte prosti si se inmultesc. Legile moderne iar ne pun bete-n roate, ca n-ai voie nici sa-i inchizi in custi ca sa-i selectezi doar pe aia care pot fi dresati, nici sa le limitezi reproducerea, ceea ce mi se pare ciudat, ca aveam senzatia ca principiile astea se aplica doar la oameni.

Si atunci mai ramane o singura varianta fezabila: sa lasam pesedistii sa distruga ei casa, temelia si un prim strat din scoarta terestra, ca nimeni nu-i mai capabil decat ei sa faca asa ceva. E suficient sa te uiti la noul program de guvernare** ca sa-ti dai seama ca nici n-o sa le ia mult. Impozit pe venit ca sa moara companiile, cresterea fara noima a salariului minim ca sa fim siguri ca mor si alea mai rezistente, desfiintarea cotei unice ca sa ne intoarcem la socialism, nationalizarea pensiilor (cand zice i.c.d. Dragnea ca nu se intampla ceva, inseamna ca exact chestia aia o sa se intample) ca facem si un pas suplimentar spre comunism, taxa de solidaritate (cu putorile, probabil) ca sa nu mai aiba chiar niciun sens sa munceasca cineva – si gata, s-a rezolvat.

Iar aici intervine chestia care ma bucura la faptul ca avem guverne pesediste tot mai proaste si mai ticaloase decat precedentele: sper ca oamenii oamenii care mai au ceva minte, aia care sunt capabili sa faca ceva – fie o meserie, fie o afacere – vor pleca dintr-o asemenea ruina absurda. In varianta ideala, absolut toti. In asa fel incat aici sa ramana doar asistatii, alora carora le curge din gura si angajatii de la stat fericiti ca le-a dublat Olguta salariile. Ce conteaza ca totul va costa mai intai triplu, apoi cvadruplu, apoi n-o sa mai existe de cumparat? Au salariile mai mari? Au!
Sa-si dea intre ei salarii, ajutoare si taxe de solidaritate, exact cum explica geniul economic oltenesc mai sus amintit: angajatii de la stat au salarii mai mari, deci platesc impozite mai mari, din care sunt platite salariile proletarilor si se asigura si ajutoarele pentru moluste. Desigur, in tot rulajul asta, pesedistii de succes vor incerca sa fure la un moment dat tot, ca ADN-ului nu poti sa i te opui, dar cele trei specii ii vor privi cu indulgenta, ca na, oameni sunt si ei. In plus, o sa aiba grija latrina 3 sa le explice ca din cauza lui Soros nu primesc luna asta decat jumatate din ratia de ulei si zahar stabilita de Comitetul National al Planificarii sau cum si-o mai aminti Iliescu ca se chema institutia aia care va trebui reinfiintata. E drept ca la un moment dat s-ar putea sa fie nevoiti sa invete rusa, dar o sa stea Ernu aici sa le explice cuvintele de baza, gen “papa, caca, Marx” – de altele nici n-or sa aiba nevoie, ca oricum nu se asteapta nimeni de la ei sa foloseasca limbajul articulat.

In tot timpul asta, noi, astia care vom fi fugit departe, o sa radem cu lacrimi, ca si cum ne-am uita la o cutie cu maimute – ceea ce e in sine o chestie pozitiva, ca face bine la sanatate sa te inveselesti. Iar peste o vreme, cand aici nu va mai exista nimic altceva decat niste pesedisti pascand printre ruine, copiii nostri o sa se intoarca si o sa-i cumpere cu teritoriu cu tot, dupa care o sa se apuce sa reconstruiasca peisajul intr-un mod civilizat si normal la cap.

Abia atunci Romania se va face bine. Si totul datorita guvernelor astea pesediste. Pai cum sa nu-ti placa de ele?

 

* infractorul condamnat definitiv

** care inlocuieste vechiul program de guvernare care trebuia respectat la virgula si din cauza ca n-a fost respectat am schimbat guvernul cu unul care sa-l puna in aplicare la virgula, dar caruia i-am facut alt program de guvernare; si nici macar nu-i ceva ciudat in faptul ca pesedistii nu-si dau seama cat de absurda e chestia asta, doar confirma ca au iq subunitar

2017-06-30T23:42:47+03:0030 June 2017|Categories: ENERVARI|Tags: , , , |2 Comments

2 Comments

  1. Adina Chelaru 30 June 2017 at 11:36 AM - Reply

    Romania=inchisoare karmica.

  2. Andrei 30 June 2017 at 4:35 AM - Reply

    Rad ca sa nu plang, dar plang ca rad!

Leave A Comment

seventeen + 8 =

Advertisment ad adsense adlogger